Tratament coxartroza

Tratamentul coxartrozei este un tratament complex. Boala coxartrozica afecteaza articulatia coxo-femurala care este de dimensiuni mai mari, ceea ce face ca si tratamentul de recuperare sa fie uneori mai indelungat. Spunem uneori, deoarece depinde foarte mult de stadiul in care se afla boala.

Articulatia coxo-femuralaTratamentul coxartrozei se face dupa o metoda pusa la punct si imbunatatita de-a lungul timpului de catre specialistii centrului medical Medrefelx Line. Astfel s-au obtinut rezultate foarte bune in ceea ce priveste recuperarea medicala a pacientilor nostri si s-a reusit ameliorarea de lunga durata a starii lor de sanatate.

Singura metoda prin care se poate obtine calmarea durerii in mod real si nu doar pe durata actiunii unui medicament calmant, si de altfel singura cale de a obtine ameliorarea durerilor pana la redobandirea in intregime a libertatii de deplasare, este regenerarea cartilajului articular.

Ca si in alte afectiuni, la baza tratamentului se afla scanarea termografica si apoi aplicarea procedeelor naturiste de tratament. Avantajul acestei metode de tratament a coxartrozei este acela ca nu are efecte adverse asupra sanatatii pacientilor. Scanarea termografica este o procedura neinvaziva, care nu iradiaza si care ofera informatii foarte valoroase asupra starii pacientului.

Alte avantaje ale tratamentului pentru coxartroza propus de centrul medical Medreflex Line:

 • aplicarea unor proceduri naturiste de tratament, fara contraindicatii si fara alte efecte secundare pentru pacient
 • utilizarea termografului medical in diagnostic si tratament, o metoda precisa si cu multiple avantaje fata de alte tehnici de scanare
 • efectuarea infiltratiilor sub strict control termografic, crescand prin aceasta foarte mult eficacitatea tratamentului, ceea ce duce in final la grabirea procesului de vindecare
 • nu interfereaza cu alte tratamente alopate care se desfasoara in acelasi timp cu tratamentul de recuperare
 • nu prezinta riscuri si nu produce alte efecte secundare pentru pacient
 • rezultatele sunt reale si de lunga durata daca se respecta durata tratamentului de recuperare si indicatiile ulterioare ale medicului curant

Si in cazul aceastei boli, ca de altfel in orice alta boala, este valabil principiul ca este mai usor si mai ieftin sa prevenim decat sa tratam. Termograful ne ajuta foarte mult in acest sens, deoarece este capabil sa depisteze o coxartroza chiar si in stadiu incipient, inainte chiar de aparitia manifestarilor specifice acestei afectiuni.

Cititi mai multe detalii despre coxartroza si gonartroza.

Reclame

3 responses to “Tratament coxartroza

 1. nu spune-ti nimic despre , in conditiile in care , banuiesc ca e foarte costisitor astfel de tratament iar eu sunt atat de dezamagit de tot felul de priomisiuni care pana la urma n-au facut altceva decat sa ma lase fara sume imenste de bani fara nici un rezultat.

  multumesc

  • Aceste pagini intr-adevar contin doar informatii foarte succinte. Informatii in detaliu am publicat pe site-ul nostru oficial la adresa: http://www.medreflexline.ro unde am incercat sa acoperim toate aspectele care ar putea interesa pe cei care cauta un tratament eficient pentru afectiunile de care sufera si care fac obiectul activitatii noastre. Veti gasi acolo inclusiv marturii filmate ale pacientilor nostri care si-au recapatat sanatatea in urma tratamentelor efectuate in centrul nostru medical. Va invitam sa parcurgeti site-ul web care este mult mai complex si mai complet din acest punct de vedere.

 2. Pentru domnul Arion Lucian – sa stiti ca exista foarte multe persoane mai ales pe internet care pretind ca vindeca coxatroza si gonatroza prin kineto terapie sau fizio terapie uneori vin chiar si acasa la pacient si au preturi foarte mici. Eu am incercat sa fac un tratament pentru coxatroza cu un astfel de doctor si nu am facut altceva decat sa dau o gramada de bani pentru nimica, dupa tratament ma-m simtit la fel ca si inainte poate chiar mai rau. Degeaba se face kineto terapie in stadiile avansate ca nu se mai repara nimica. Trebuie un tratament mai deosebit prin care sa se regenereze incheietura pe care nu-l stie face oricine. Daca mergeti la un spital o sa va spuna sa asteptati pana se poate monta proteza. Nu multa lume stie sa faca tratamente care chiar au efecte reale pentru pacient

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s